Redskaper til frukt og grønnsaker Avokado-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-avokado-kutter.m4a Avokado-kutter gjør det enkelt å åpne og skjære en avokado. Med kutteren kan du få ut frukt-kjøttet i fine biter. Frukt-kjøttet er ferdig til å spises. Eller du kan blande det i en salat. Drikkeflaske med plass til smak http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-drikke-flaske-med-plass-til-smak.m4a Flaske med plass til smak for vannet. Filter-bunnen holder smakene på plass. Vannet får smak av grønt. Agurk-skiver passer godt sammen med sitron-melisse og mynte. Her ser du agurken og de grønne urte-bladene. Tynne skiver gir mer smak. Spiral-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-spiral-kutter.m4a Spiral-kutteren lager strimler av lett-kokte eller myke grønnsaker. Du skal bare vri lokket for å lage spiraler av grønnsakene. Du kan også vri lange grønnsaker for hånd. Forskjellige rå eller lett-kokte grønnsaker i spiraler. De kan erstatte pasta. Det ser jo fristende ut! Matboks med avdelinger http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-matboks-med-avdelinger-.m4a Matboks med avdelingergjør at de ulike tingeneikke roter seg sammen. Flere ulike ting i matboksengjør ofte maten mer fristende å spise. Her er matboksen ferdig.Den lille gaffelen gjør det enklere å spise egget. Grønnsaks-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-grønnsaks-kutter.m4a Grønnsaks-kutter med lokk. Lokket presser grønnsaken mot en rist. Risten skjærer. Bitene fallet i boksen nederst. Agurken ligger på risten. Snart skal lokket trykke den gjennom risten. Nå er agurken i biter. Det var enkelt å skjære agurken i terninger. Mange grønnsaker kan kuttes i terninger med en slik kutter. Eplekutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-eple-kutter.m4a Eplekutteren har to stødige håndtak. Eplekutteren skal du trykke gjennom eplet. Eplekutteren er klar til å blitrykket gjennom eplet. Ferdig! Eplet er skåret i båter.Nå kan du spise båteneeller ta båtene i matpakkeneller i en salat. Nyttige ting http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-nyttige-ting-.m4a Du må vaske eller skylle frukt og grønnsakerfør du bruker dem.Gode vaske-brett og vaske-børster gjør det lettå skrubbe og skjære. Det fins gode skrelle-kniver for spesielt rot-frukter. Med en skrelle-kniv kan du også lage tynne skiver av en rotfrukt. Det fins skjære-kniversom er ment for tomaterog andre bløte grønnsaker.De skjærer lett og rett. Hjem
Redskaper til frukt og grønnsaker Avokado-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-avokado-kutter.m4a Avokado-kutter gjør det enkelt å åpne og skjære en avokado. Med kutteren kan du få ut frukt-kjøttet i fine biter. Frukt-kjøttet er ferdig til å spises. Eller du kan blande det i en salat. Drikkeflaske med plass til smak http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-drikke-flaske-med-plass-til-smak.m4a Flaske med plass til smak for vannet. Filter-bunnen holder smakene på plass. Vannet får smak av grønt. Agurk-skiver passer godt sammen med sitron-melisse og mynte. Her ser du agurken og de grønne urte-bladene. Tynne skiver gir mer smak. Spiral-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-spiral-kutter.m4a Spiral-kutteren lager strimler av lett-kokte eller myke grønnsaker. Du skal bare vri lokket for å lage spiraler av grønnsakene. Du kan også vri lange grønnsaker for hånd. Forskjellige rå eller lett-kokte grønnsaker i spiraler. De kan erstatte pasta. Det ser jo fristende ut! Matboks med avdelinger http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-matboks-med-avdelinger-.m4a Matboks med avdelingergjør at de ulike tingeneikke roter seg sammen. Flere ulike ting i matboksengjør ofte maten mer fristende å spise. Her er matboksen ferdig.Den lille gaffelen gjør det enklere å spise egget. Grønnsaks-kutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-grønnsaks-kutter.m4a Grønnsaks-kutter med lokk. Lokket presser grønnsaken mot en rist. Risten skjærer. Bitene fallet i boksen nederst. Agurken ligger på risten. Snart skal lokket trykke den gjennom risten. Nå er agurken i biter. Det var enkelt å skjære agurken i terninger. Mange grønnsaker kan kuttes i terninger med en slik kutter. Eplekutter http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-eple-kutter.m4a Eplekutteren har to stødige håndtak. Eplekutteren skal du trykke gjennom eplet. Eplekutteren er klar til å blitrykket gjennom eplet. Ferdig! Eplet er skåret i båter.Nå kan du spise båteneeller ta båtene i matpakkeneller i en salat. Nyttige ting http://letterekropp.wpengine.com/wp-content/uploads/2020/01/Redskaper_-nyttige-ting-.m4a Du må vaske eller skylle frukt og grønnsakerfør du bruker dem.Gode vaske-brett og vaske-børster gjør det lettå skrubbe og skjære. Det fins gode skrelle-kniver for spesielt rot-frukter. Med en skrelle-kniv kan du også lage tynne skiver av en rotfrukt. Det fins skjære-kniversom er ment for tomaterog andre bløte grønnsaker.De skjærer lett og rett. Hjem